Hva skjer

”Tett på” – Sikkerhetsseminaret 2015
4.- 6. november 2015, Quality Hotel Expo, Fornebu, Oslo

Sikkerhetsseminaret har blitt arrangert i en årrekke og har som hovedfokus å belyse fagfeltet sikkerhets – fengsels og rettspsykiatri. I 2015 er det Oslo Universitetssykehus, Klinikk psykisk helse, Seksjon for psykosebehandling, Dikemark og Gaustad, i samarbeid med Kompetansesenteret for sikkerhets- fengsels- og rettspsykiatri Helse Sør-Øst som arrangerer seminaret.

I år er slagordet ”Tett på” - et uttrykk som vi håper og tror mange vil kjenne seg igjen i.

Vi som jobber med personer som på bakgrunn av psykisk lidelse tyr til vold og aggresjon som sin uttrykksform og mestringstrategi hører ofte og sier ofte at vi må være tett på.

Tett på pasientene, tett på kollegaene våre, tett på den problematikken vi er forventet å skulle hanskes med, tett på lovverkets krav, tett på fagmiljøet vårt.

Som arrangører er vårt mål å være tett på det dere som deltagere er opptatt av.

 

Vi vil forsøke å belyse fra ulike perspektiver hva det innebærer å jobbe med og for denne pasientgruppen; samfunnets krav, pasientens behov og personalets yrkesutøvelse.

Velkommen til tre spennende og inspirerende dager med faglig påfyll og nettverksbygging!

Program og informasjon kan du nå laste ned lenger ned på siden. Du kan også melde deg på ved å trykke på påmeldingsknappen under, eller ved å gå inn på http://www.sikkerhetsseminaret.no/.

Husk å være tidlig ute med å sikre deg plass! Melder du deg på før 1. juni får du kursavgiften til early bird-pris (se program og info under).

Eventuelle henvendelser/spørsmål kan stilles til e-post: sikkerhetsseminaret2015@gmail.com

Husk også å like oss på Facebook: https://www.facebook.com/sikkerhetsseminaret2015

Du kan også følge oss på twitter: @sikkerhetssem15

Påmelding

Til nedlasting:

Kategorier

Hva skjer